30 december 2010

Jaha, idag blir en lugn dag, lill prinsen va trött idag :P Vaknade vid 8 sen somna han om vid 10 hehe. Annars brukar jag försöka hålla honom vaken fram tills han ätit lunch, men eftersom han vakna 8 så fick han inte välling förens halv 9 så skulle bli så långt och hålla honom vaken till halv 12-12.

Igår hade jag träning, då vi inte va så många körde vi mycket teknik, vilket är rätt kul för man ser jävligt dum ut när man ska skjuta med vänster när man är högerhänt hahaha...

Och imorgon är det nyår och vi vet fortfarande inte vad vi ska göra :P Sen på lördag fyller Anders hela 23 år :P


mvc

Nu har jag vart på mvc och tagit ut min fiende! :P
fick även höra ngt som inte va så kul :( så får se om man vågar skaffa fler barn...

Rasmus har vart med sin mormor i handen och shoppat idag. dom kom hem med en mössa haha! lägger in bild sen.

ikväll är det träning. skoj skoj!

Popcorn!

Anders kom hem med popcorn till mig igår kväll :D
Han och hans kompisar skulle ut och åka ring efter bilen! (Galningar) haha.
så innan dom åkte iväg kom dom med popcorn! mumms! :)

idag bär det av till MVC i stan.. suck! dessa jävla tåg. men måste passa på medans mamma är ledig och kan passa Rasmus.

ruggit sugen!

Är så jävla sugen på popcorn!!! Rasmus sover så kan inte åka o handla, Anders är inte hemma, och grannarna är inte heller hemma! Vad gör man?? as jobbigt!

bvc

Min lilla prins väger nu: 8080gr är 68cm lång och har 45 i omkrets runt huvet :)
Allt såg jätte bra ut och han utvecklas exakt som han ska :D



one piece

Mamma ringde one piece idag. det hade blivit ngt jätte fel, fel modell, hål i fickan, ingen retursedel. så dom skulle skicka min idag och skickar med retursedeln med den. så håller tummarna för att den kommer nästa vecka! :)



tänder

Hur många tänder kan ett barn få på en gång?
Va på bvc för 1½ vecka sen då sa hon att flera tänder i överkäken va på G, sen 2 dagar senare Kom Rasmus ena tand NERE upp, idag har den andra tanden NERE kommit upp? sen har han flera uppe på G? är det konstigt om han sover dåligt på nätterna eller???

Tisdag 28/12-10

Inatt har Rasmus sovit jätte oroligt vaknat typ hela tiden! så vid 3 bar jag över honom i vår säng, men hjälpte inte så mycket han fortsatte att vakna. Nu har han äntligen somnat, men där sprack våra sovrutiner vi försökte få in. men men. :P

BVC idag, vägning, mätning och sen träffa Läkaren för 6mån kontroll. spännande :)
Får se hur det går. ska va där kl 1 så skriver efter det hur det gick.


Tävling

Fick en förfråga om jag ville va med i veckans blogg hos http://emmyandersssson.blogg.se/ och varför inte liksom. :)
Så kika in där :)

Julklappar

Jag har tagit kort på alla julkappar vi fick. men tänkte inte lägga in dom här. :P
har ju skrivit i ett tidigare inlägg alla klappar i fick så är det ngn speciell julklapp ni vill se i bloggen så är det bara säga till.
Såg att det är många som börjat läsa bloggen nu när jag tagit bort mitt lösen. men tycker det är lite dåligt med kommentarer ;)

JÄVLA SKIT!!!

Min one piece kom idag MEN SÅ VA DEL FEL!!!
Först va det fel modell och sen va det hål i fickan :( fickan kunde man ju lagat men eftersom det va fel modell så ska vi skicka tillbaka den och vänta på rätt :(


Den fick jag!



Den va beställd. (Ville ha en lila men den va slut. mamma ska ringa i morgon så får se vad dom säger)


handbollsspelare!

Såklart fick vår prins en boll av mig och anders så han kan bli handbollsspelare sen :D



Måndag 27/12-10

Ja iag är det måndag och allt är som vanligt igen :P man blir lit bortskämd när båda är hemma och kan ta hand om Rasmus :P
Vi ska ju försöka börja med sovrutiner då Rasmus började vakna och ville va vaken på nätterna och bara låg och garva. Så igår fick han bara sova 2 gr på hela dagen och det gick faktiskt förvånansvärt bra. Han vaknade bara 2-3 gr i natt och då behövde jag bara stoppa in nappen så somna han om utan problem. Sen vakna han kl8 så känner mig ganska så utvilad faktiskt :)

Idag blir det nog bara en slappar dag. Vart full fart hela helgen känns det som. Så skönt och bara vara hemma. Kanske ta en prommis till min mamma och hämta lite julskinka och en present anders glömde kvar där i fredas. Hade hoppats på att kunna ta rasmus i pulkan bara, men nu när jag tog fram den så hittar jag inte spännbandet där man spänner fast honom? hoppas det ligger i bilen, för det låg inte utanför. Kan inte kör honom i pulkan utan att han sitter fast då han inte är så pass stadig än.


Bilder från Rasmus första Julafton!





Lilla tomten leker på golvet







Rasmus fick en pulka i julklapp, jätte bra och sitta i och öppna paket :D



Matdags!


Sitter och blöddrar i bondgårdsdjur boken som låter :)


Jag och min Bror


Rasmus med min farmor och farfar


Jag, Anders och brorsan spelar Mario Go kart på wii


Rasmus och julgranen


Gröt är gott :D


Första åket med pulkan wohooo


Rasmus busar med sin morbror


Min pappa, brorsan och min mormor


Öppnar paket :D


Fick en kamera som låter och sjunger



Julfirande nr 2

Idag har vi firat "jul" med Anders familj :)
Middag : Ris kyckling och curry mkt gott!
Sen paket: Jag,Anders, Cissi, Rickard och Andreas fick en varsin korg med smått och gott i och även bjudna på en kväll med bowling och middag :)

Rasmus fick ringar man kan sätta ihop, strumpor, pyjamas, gosedjur och en åkpåse av sin farmor och farfar och av faster (Cissi) och pojkvän (Rickard) fick han ett JÄTTE pussel man kan bygga på golvet :)

Då Rasmus blivit så dålig på att sova på nätterna så ska vi börja införa sovrutiner. Och idag sov han bara 2 gr och somnade 20:20 nu på kvällen :) mkt bra :D Hoppas det funkar alla andra dagar så han slipper vakna och va pigg på nätterna.





Mina prinsar <3

hemsk natt!!

Usch vilken hemsk natt!
Rasmus har vart vaken mer än han sovit. Han har inte vart ledsen bara legat och lekt och skrattat. Men trötta är vi nu iaf!



Vår Lilla Tomte! <3



En mycket lyckad Julafton! :D

Julaftin firades med min familj/släkt. Bestod av: min mormor och morfar, min farmor och farfar, min farbror, mamma, pappa, storebror och Anders och Rasmus såklart! :D

Det blev MASSA paket under granen. Och Rasmus var sååå häftig. vi trodde ju att han skulle gilla pappret, men efter typ 3 paket kom han på att det va ngt innanför pappret och börja ta i och riva ohc blev skit sur för pappret inte försvann! :P sen när pappret va borta vart han nöjd :D


Rasmus fick:
En Pulka
En bok med bongårdsdjur som låter när man blöddrar som djuren
Kläder
En xylfon
En kamera som låter
En boll
2 gosedjur
En larv man stoppar ringar på och om man trycker på huvet låter den
En liten bil med nycklar och knappar på så låter den som ett billarm m.m.
Cd spelare
Ljudbok


Jag fick:
ONE PICE OVERALL!!!! :D (fast den har inte kommit än, mamma beställde den för 3 veckor sen så hon e lite sur på posten)
En matberedre som går och göra ALLT med :D mixa,skiva blanda osv.
Vantar
Ljus lycktor
Fotmassage bad!
Tändstickor :P
Pengar!
Handduk

Anders fick:
Tv spel
Pengar
handduk
Väckarklocka (som lyser upp)
Matberederaen
Uppblåsbar ring (pulka)


kommer inte på mer nu :P men massa klappar blev det :D :D
Och i morgon firar vi jul med Anders familj

Kommer bilder sen, mamma fick ju en kamera i 50 års present så vi tog inga bilder eftersom hon fotade :P

3 dagar kvar!!

Nu är det ´bara 3 dagar kvar till Julafton! Helt sjukt vad snabbt december gick :D Så himla mysigt med Rasmus första Julafton!  Vi ska va hemma hos mina föräldrar på julafton och med Anders föräldrar på söndag :)

Idag har vi fått en del gjort. Anders har semester den här veckan.
I morse gick jag ock Rasmus på öppna förskolans avslutning i Kyrkan. Jätte mysigt! Rasmus snacka på för fulla muggar haha.. Den blev det fika i öppna förskolans lokaler :)

När vi kom hem va det dags för Rasmus lunch, sen sov han en stund. När Rasmus ätit mellanmål åkte vi iväg först till centrum för att handla frimärke och läga på ett brev, en vidare till bauhaus och köpte en rulle med självhäfande papper så vi kan göra klart vardagsrummsbordetn sen köpte vi ett handtag till skåpsluckan till badrummtm sedan vidare in på coop för att handla lite mackor :D Sedan blev det middag på MC Donalds eftersom jag ska på träning sen och anders skulle iväg med en kompis och kolla på bil innan det.
Och nu såg jag att klockan va ganska mkt så måste byta om och åka snart :D





Tävling!

Nu tänkte jag va med i en tävlig och kanske inna en fin mössa till Rasmus då han växer så det knakar hela tiden :D

Här är länken till tävlingen, kolla vad snygga mössor :D
http://alskadehjartegryn.blogspot.com/2010/12/jultavling.html



Bvc besök och matvägran

Ja det va ett tag sen jag skrev. Har vart lite mycket på sistone, Anders har vart på kryssning med jobbet, sen helgen efter åkte han upp till ljusdal och när han kom hem därifrån va han sjuk. Så har haft fullt upp med Rasmus. Dessutom har inte Rasmus vart så pigg då han matvägrat lite fram och tillbaka. Sen i tisdafs blev jag orolig då hade han inte ätit mer än 2-300ml på 2 dagarm sen ena natten så spydde han ner hela sängen från topp till tå och efter det har han bara framkallat kräkningar så fort man kommit i närheten med en sked. Så funderade först på om han va magsju så avvaktade lite på onsdagen, men på eftermiddan ringde jag bvc och fick tid igår. Så vi kom dit, kolla i halsen och lyssna på lungorna vägde honom och konstatera att han vägde EXAKT lika mycket nu som för 3 veckor sen. så antagligen har han gått ner i vikt dom här senaste 4 dagarna. men igår fick han alvedon och somna på anders mage och sen åt han och sen dess har han ätit ganska bra. peppar peppar ta i trä!!
Barnmorskan kom iaf fram till at 1 tand kommit upp och flera är på g i överkäken. Hela tandköttet i överkäken är spänt så förmodligen kommer flera på en gång.

Igår hade vi avslutning på babysimmet :) jätte mysigt och Rasmus fick sitt första diplom :D

Idag har vi vart nere hos Carolin och Ebbot och myst! :D Käkat lite pannkakor och Rasmus fick smaka knäckebröd med kanelsmak.. Han älskade det. Antagligen va det sött och suga på och skönt för tänderna att knapra på :)





När man får kladda i maten själv så blir man smuttsig och då MÅSTE man ju bada :D <3


"sjuk"

har inte hunnit skriva på ett tag då rasmus vart/är "sjuk". hans ena tand har tittat fram så i helgen har han haft feber  och hela veckan har han haft diaré och vart jätte seg. har helst suttit i knät hela tiden vilket är OVANLIGT!
han äter jätte dåligt också.. :( det är tungt.  inte bara nog med tanden så är han jätte förkyld också så inget babysim idag :( och i morgon åker anders på kryssning så blir inget sova ut i helgen :( suck!


RSS 2.0