kan inte sova!

kan verkligen inte sova! alldeles mycket tankar! vill bara sova så jag slipper tänka :(

Väntar på besked...

Nu har jag vart och lämnat min Prins på dagis. Känns lite skumt eftersom jag är hemma och är !"arbetslös" Men han fick va ledig i måndas och är ledig i morgon. så kände att han behöver få träffa och leka av sig med sina kompisar.

i Tisdags ringde dom från assistans bolaget där jag han arbeta i 2 veckor och berätta att det är en pojke här i västerhaninge som söker assistent. Så dom skulle presentera mitt cv för föräldrarna innan annonsen lagts ut på platsbanken. Enligt assistans bolaget behövde den här familjen min kompetens! så känns bra att höra!
Dom skulle träffa förldrarna idag sen skulle dom ringa och medela mig hur det gått. Så antingen i eftermiddag eller i morgon förmiddag får jag besked! Skoja om jag har fjärilar i magen!!


Ikväll ska Rasmus på plask och lek :) Han har ju gått på abbysim steg 1-3 och nu är det plask och lek! Min stora kille!! <3




Rasmus på sjän i somras!


Uppe med tuppen!

Rasmus tyckte tydligen inte att mamma skulle få sovmorgon idag när hon som mest behövde det :( så
GOD MORGON Allihopa!

sjukt länge sen!

Det va så sjukt länge sen jag skrev i bloggen. Finns mycket att berätta sen sist, men det blir alldeles för långt.
Rasmus har blivit stor kill nu :) redan 14 mån och har börjat på dagis! Så nu springer han runt och gör en massa bus hela dagarna. :D

Sista 2 veckorna har jag haft ett svart moln över huvudet som vart fullt med otur!!!
Började med att Anders fått nytt jobb och skulle säga upp sig och behövde gå på dan för att kunna börja på sitt nya jobb (bilprovningen i högdalen) för att kunna börja en kurs som startade idag. Då fick hans chef för sig att Anders va skyldig hans firma över 38000 :- !!!!! tog 2 dagar med övertalning och bevis att så inte var fallet och Anders fick gå på dan. Han ringer då och ska berätta det för nya chefen på bilprovningen och får svaret: Jag har inte hört ngt från skolan i västerås så vet inte om du kan börja nu! PANIIK!!! Hela onsdagen hade vi ont i magen om det nu va så att anders stod arbetslös! Men som tur va fick han en plats på skolan. Men dom 3 dagarna va riktigt jobbiga!!

Sen för 2 veckor sen började jag ett nytt jobb som personlig assistent, men blev tvungen att avsluta uppdraget :( Så nu blir det tillbaka till förskola. Trivdes verkligen jätte bra med det. :( Så i idag kl 10 skulle vi assistenter träffa assistans bolaget för att prata om allt som hänt och rasmus blev såklart sjuk så kunde inte lämna honom på dagis, så skulle köra honom till hans farfars jobb, men när vi ska åka ringer anders och säger att bilen har gått sönder så jag får åka till Hammarby för att möta upp Anders och Rasmus farfar för att byta bil. Så allt blev jätte krångligt ovh jätte stressigt! Men Anders kom "BARA! 1 timme sent och jag 4 min..
Så efter en jobbig dag och jobbigt möte mötte jag upp Rasmus och hans farfar och åkte hem till dom och bara va en stund! 

Så nu sitter jag här och skriver av mig lite! Anders kommer va i västerås mån-fre i 8 veckor.

Nu ska jag lägga mig på soffan! God natt! 

RSS 2.0