Jävla nageltrång!

Blir galen!! Nu när jag äntlgen fått bort det ena nageltrånget så får jag det på andra tån!! fan!!
Kan man aldrig få ha friska fötter så man kan börja gå raska promenade och få på sig ordentliga skor utan att det ska göra så förbaskat ont!! Blir o ringa vårdcentralen igen på måndag om det inte försvinner vilket jag inte tror. :( Har snart frikort på sjukvård.

Funderar på att börja gyma på focus igen. men så jävla dyrt bara 475kr i månaden..... Och jag är så jävla dålig på att komma iväg :(

Frågestund?

Ser att det är många som anordnar frågestunder i sina bloggar.
Men tror inte jag behöver ha någon :P För jag tror att dom allra flesta som läser min blogg redan känner mig så pass bra :P
Men är det någon som vill veta något är det bara att fråga på :)
Va inte rädda. Det är bara kul! :D 

Just nu sitter jag här i min ensamhet :P Anders är och mekkar bil igen och Rasmus sover som en prins :D <3 Rätt skönt och ha lite egentid ibland :)

Föräldragrupp

Idag va det föräldragrupp :) Det är verkligen mysigt och sitta och prata med andra föräldrar med barn i samma ålder :)
Och idag har jag äntligen bokat tid hos en sjukgymnast för mina fötter :) Och för er som inte vet har jag haft ont i fötterna väldigt länge (inte nageltrånget) så i våras va jag hos läkaren som skicka mig vidare till en ortoped som sa att han inte kunde förstå hur jag har ont (fick träffa honom i 2 min) sen skicka han vidare mig till stegkliniken som sa att jag har för lite fett på min hälar och att jag går snett så hon gjorde fotbäddar som jag fick betala 1400kr för!! som inte ens hjälper! det suger! Sen för ca 2 veckor sen började jag få extremt ont i hälsarna, känns som jag kliver på en nerv varje gång jag belastar hälarna. Så fick jag namn och nummer av hon på sågen hälsan som hjälpt mig med nageltrånget! så Idag har jag äntligen bokat tid!! :D

Just nu ligger Rasmus och sover och Anders är och mekkar bil (som vanligt) Rasmus somnade "sent" idag 20:00 hehe.. Men strulade och va gnällig en stund innan det!

På lördag har vi städdag här i området *suck* inte alls roligt!!  men men..


MIN PRINS! <3



GOD NATT!!

Barnlös :P

Idag kom min mamma hit vod halv 1 och hämtade Rasmus så jag och Anders skulle kunna slipa klart räcket på balkongen. Sen hann vi tom storstäda lägenheten :) hur skönt som helst! :D

Igår va jag först med Linda i handens centrum blev en ny pyjamas till Rasmus, sen kom anders och hämta mig i handen så åkte vi och handla kräftor på coop för att sen åka hem till Anders föräldrar på kräftskiva :D Blev lite sent bara. Va hur trött som helst när vi kom hem... 

MIN ÄLSKLING I SIN NYA PYJAMAS!! <3

Operation

Idag har jag äntligen opererat tån! Nu kanske man slipper ha ont! Hoppas bara nageln växer ut rätt så jag slipper göra om det :P
Operationen gjorde inte ont, inte bedövningssprutorna heller som alla säger. :P Däremot börjar det dunka lite i tån nu när bedövningen håller på att släppa :P
Men som sagt glad att snart slippa skiten!!!

Inget liljeholmen.

Blev inget liljholmen idag, va på vårdcentralen i morse för att kolla om svullnaden gått ner efter besöket i onsdags. Men det hade det inte så har 2 taggar kvar i tån. så senare idag blir det operation. Närmare bestämt 13:00. Skönt att det äntligen blir av synd bara att det blev planerat så fort annars hade Anders fått va hemma med Rasmus, Nu får jag ta med mig honom.

Lång promenad!

Idag har jag och Rasmus vart på långpromenad. Känns som vi gått runt hela västerhaninge. :)
Vi va och lämna dopinbjudningar till alla bjudna :D :P Men jobbigt nog så alla som bor i lägenhet bor ju fam högst upp!!!! Skit jobbigt! Denna promenad tog 1,5-2 timmar. Sen gick vi hem till Sandra och lille Lucas :)

Imorgon bär det av och träffa en kollega och hennes lille grabb :D Sen ska vi gå och Äta glass i Årstadal!! mumms!!

ej för känsliga!!

Så här ser min tå ut och har gjort i snart 12 veckor!! gör satans ont!!
















Usch!!!

Idag va jag och ficka på paus med Sofie som jag inte träffat på jätte länge! Det va jätte mysigt :) dom 2,5 timmarna gick jätte fort! Men när jag skulle gå hem så låg det hästbajs över hel trotoarkanten! Och dessutom precis utanför kyrkan! Hur trevligt är det!! Inget emot hästägare men för fan håll er till hagarna eller plocka upp bajset efter er! För man kliver inte bara rakt ut i vägen med barnvagn!

Prövar blogga från mobilen?

Och kolla det funkar ju :D Tack Sofie för hjälpen!!!! :)

Tävling!



Tänkte jag skulle va med och tävla om lite nappar :)
Hitta den här tävlingen på http://classys.blogg.se så håll tummarna för mig nu ;)


Tofflor!! :D

Fär ett tag sen såg jag ett par as häftiga "converse" tofflor som någon virkat och lagt ut på Tradera :) Och som tur är har ju Rasmus en jätte duktig faster som är bra på att Virka! :) Så visade bilden och fråga om hon kunde tänka sig att virka ett par såna. Och det kunde hon! Resultatet blev jätte fint! Dom va lite stora men det växer han snart i :)

Resultatet :D

Babysim

Vi har bokat babysim nu :) Börjar den 21/10 :D Och vi har ju redan fått badbyxor av min mamma (Rasmus mormor) :)

Här är dom! Med Lilleskutt :D

Söndag!

Inatt har Rasmus vaknat flera gr och legat och pratat :P ganska jobbigt. Till slut bad jag Anders natta honom så jag fick sova lite iaf..

Just nu står Anders och Erik (vet inte om Andreas bara är sällskap eller hjälper till) och slipar vårat räcke på trappuppgången då vi fått klagomål av föreningen hehe.. :P

Sen kl 17 ska vi åka och käka middag med Anders familj hemma hos hans syrra och hennes kille. Det är det som händer idag. Inte roligare än så :P


Nageltrång!!!!

Nu är jag jävligt trött på mitt nageltrång som jag haft i snart 10 veckor!!
Gick till vårdcentralen i sommras och fick till svar: Här ät antibiotika och hör av dig till hösten om operation, vi opererar inte på sommaren.
Så prata jag med en fortvårdsspecialist som lyckades få ut nageln som satt fast och trycket på tån lättade, sen nu börja den svullna och göra ont igen så gick tillbaka och hon har nu konstterat att det gått så långt att jag måste operera för naglen växer nedåt i nagelroten.
Så jag ringer till vårdcentralen för att boka tid. Det värsta är att hon som svarar värkar inte fatta någonting. när jag förklara vad jag ville svara hon: jag vet inte om vi utför såna operationer här. Jag ba : VA!? men dom sa ju att jag skulle ringa till hösten, då svara hon att eftersom jag inte gick till min ordinarie husläkare den gången kunde hon inte göra ngt och min läkare hade ingen tid förens i oktober, så jag skulle ringa på akut tid. Då sa jag men jag kan inte gå på ngn akuttid eftersom jag har en 2 månaders son så behöver lite planering. Då bad hon mig ringa nästa vecka iaf..
Så blev skit sur och tog reda på nummret till fotvården på vårdcentralen dit får man igentligen inte ringa om man inte har remiss, men dom ringde upp och jag förklara om allt från början. Då bad hon jätte mkt om ursäkt och dom gjorde absolut såna operationer. Så sa hon jag ska luska lite så ringer jag upp. och hon ringde FAKTISKT upp Kors i taket!! :) Så nu ska jag dit på onsdag morgon kl 8:00!! kommer dö :P haha. Men då ska hon kolla på tån och se vad som ska göras! Fan snart ber jag dom amputera bort tån!!

Lite gnälligt men va tvungen att skriva av min ilska :P haha


Jobbig kväll.

Rasmus somnade halv 7, TRODDE JAG! Så Anders åkte till Erik. När Anders klev utanför dörren så vakna Rsmus så han fick mat sen somna han om igen, TRODDE JAG! Så höll han på hela kvällen sov 5 min va vaken i 10 sov 5 osv! Skit jobbigt!!

Men Älskar honom mer än allt iaf!! <3

Babycafé

Idag va vi på babyrytmik/babycafé super mysigt! :D Rasmus va helt slut efter 20min rytmik, somnade i mitt knä och sov i 1 timme medans jag satt och prata med massa andra mammor :)
Det är så mysigt och de alla barn och allas utveckling och vad man har och vänta sig :)

Nu är dop bokat också :) Inbjudningskorten beställda idag så om ca 1,5 vecka borde dom ha kommit ut till alla bjudna :)



Min Prins! <3

RSS 2.0