Nageltrång!!!!

Nu är jag jävligt trött på mitt nageltrång som jag haft i snart 10 veckor!!
Gick till vårdcentralen i sommras och fick till svar: Här ät antibiotika och hör av dig till hösten om operation, vi opererar inte på sommaren.
Så prata jag med en fortvårdsspecialist som lyckades få ut nageln som satt fast och trycket på tån lättade, sen nu börja den svullna och göra ont igen så gick tillbaka och hon har nu konstterat att det gått så långt att jag måste operera för naglen växer nedåt i nagelroten.
Så jag ringer till vårdcentralen för att boka tid. Det värsta är att hon som svarar värkar inte fatta någonting. när jag förklara vad jag ville svara hon: jag vet inte om vi utför såna operationer här. Jag ba : VA!? men dom sa ju att jag skulle ringa till hösten, då svara hon att eftersom jag inte gick till min ordinarie husläkare den gången kunde hon inte göra ngt och min läkare hade ingen tid förens i oktober, så jag skulle ringa på akut tid. Då sa jag men jag kan inte gå på ngn akuttid eftersom jag har en 2 månaders son så behöver lite planering. Då bad hon mig ringa nästa vecka iaf..
Så blev skit sur och tog reda på nummret till fotvården på vårdcentralen dit får man igentligen inte ringa om man inte har remiss, men dom ringde upp och jag förklara om allt från början. Då bad hon jätte mkt om ursäkt och dom gjorde absolut såna operationer. Så sa hon jag ska luska lite så ringer jag upp. och hon ringde FAKTISKT upp Kors i taket!! :) Så nu ska jag dit på onsdag morgon kl 8:00!! kommer dö :P haha. Men då ska hon kolla på tån och se vad som ska göras! Fan snart ber jag dom amputera bort tån!!

Lite gnälligt men va tvungen att skriva av min ilska :P haha


Kommentarer
Postat av: Terese

Tur att de verkar lösa sig iaf, hatar sjukvården, jag tror att för att få arbeta på vårdcentralen måste man vara stämplad jubelidiot, annars får man inte jobbet :P

2010-09-04 @ 16:08:38
URL: http://sthlmsmammanterese.blogg.se/
Postat av: Terese

ja hon går upp i vikt bra så de är nog ingen fara mrd den saken :P allt går super här:) andreas är hemma 2 v till :)

2010-09-05 @ 13:05:53
URL: http://sthlmsmammanterese.blogg.se/
Postat av: sandra

KIKA IN OCH RÖSTA PÅ DAGENS BLOGG DELTAGARE! & anmäl dig till att vinna dagens blogg imorgon!!!! Dagens stora fråga finns också! svara på den, rätt intressant ;)Kram

2010-09-07 @ 17:01:55
URL: http://saaandriiie.blogg.se/

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Komma tillbaka?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0