Bvc besök och matvägran

Ja det va ett tag sen jag skrev. Har vart lite mycket på sistone, Anders har vart på kryssning med jobbet, sen helgen efter åkte han upp till ljusdal och när han kom hem därifrån va han sjuk. Så har haft fullt upp med Rasmus. Dessutom har inte Rasmus vart så pigg då han matvägrat lite fram och tillbaka. Sen i tisdafs blev jag orolig då hade han inte ätit mer än 2-300ml på 2 dagarm sen ena natten så spydde han ner hela sängen från topp till tå och efter det har han bara framkallat kräkningar så fort man kommit i närheten med en sked. Så funderade först på om han va magsju så avvaktade lite på onsdagen, men på eftermiddan ringde jag bvc och fick tid igår. Så vi kom dit, kolla i halsen och lyssna på lungorna vägde honom och konstatera att han vägde EXAKT lika mycket nu som för 3 veckor sen. så antagligen har han gått ner i vikt dom här senaste 4 dagarna. men igår fick han alvedon och somna på anders mage och sen åt han och sen dess har han ätit ganska bra. peppar peppar ta i trä!!
Barnmorskan kom iaf fram till at 1 tand kommit upp och flera är på g i överkäken. Hela tandköttet i överkäken är spänt så förmodligen kommer flera på en gång.

Igår hade vi avslutning på babysimmet :) jätte mysigt och Rasmus fick sitt första diplom :D

Idag har vi vart nere hos Carolin och Ebbot och myst! :D Käkat lite pannkakor och Rasmus fick smaka knäckebröd med kanelsmak.. Han älskade det. Antagligen va det sött och suga på och skönt för tänderna att knapra på :)





När man får kladda i maten själv så blir man smuttsig och då MÅSTE man ju bada :D <3


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Komma tillbaka?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0