rättar!

Jag rättar till inlägget innan jag får kommentarer om oansvarigt :P
Festen vi va på va ganska lugn fram till 12 slaget. Vi åt middag med nära vänner och bekanta. Dom spelade spel och drack och som sagt jag och Anders var nyktra. Dom va jätte gulliga mot Rasmus osv..
Sen när klockan blev runt 12 började festen på riktigt, och det kom massa annat folk och efter raketer och sånt så åkte vi hem så alla fick festa vidare och inte behövde tänka på Rasmus


Kommentarer
Postat av: Sara - mamma till Elias

Lyssna inte på sånna människor. Gör det du tycker passar eran familj bäst =) Rasmus dör inte om han får komma ut och hänga med lite människor.



Jag har hängt med Kristoffer på några "fester" och Elias har självklart fått följa med men vi blir ju inte där så länge, vi har åkt hem senast kl 22. Men om man inte får komma ut och träffa folk själv så kommer man gå under, vilket resulterar i ett dåligt föräldrarskap.



Och speciellt på storhelger är det klart man vill kalasa till det lite, det betyder inte att man super skallen av sig. Man kan faktist vara nykter, eller hålla sig till 2 glas vin utan problem. Stå på dig Malin =) Kram

2011-01-01 @ 22:05:17
URL: http://eliasmama.blogg.se/

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Komma tillbaka?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0