Rasmus!!

Igår va vi på föräldragrupp på dagen då pratade vi om mat :) om vad man ska börja med hur var när osv.. Jätte intressant och bra eftersom Rasmus snart är 5 mån och vi börjat lite smått med gröt och mat. Så igår frågade jag om välling och eftersom Rasmus är så stor och äter gröt med god aptit så fanns det inget som hindrade. :D Så igår kväll fick han välling som sista mål :) han vakna lite mindre inatt men tror det va för blöjan läckt och det blev blött i sängen som störde hans sömn.

Igår kväll va vi också på babysim! Shit vad rasmus älskar det nu. Han simmar som en galning. Han kommer bli en tävlingssimmare :P haha! Han va sååå himla duktig! :D Längtar tills han får dyka som bilderna är så häftiga!

Idag är det fredag! Och inatt ska jag nog byta plats med Anders så han får ta Rasmus inatt så kanske man får sova en HEL natt :D Fan vad skönt det skulle va :D

Snart ska jag nog trottsa detta pissiga väder och gå till centrum. Måste köpa ett matskedsmått och en farsdag present till mig pappa :)

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Komma tillbaka?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0